تبلیغات
روش ها و قوانین مهاجرت به کشور های اروپایی و آمریکایی و ... - ویزای بازنشسته سرمایه گذار به استرالیا

آمریکا - کانادا - آلمان - انگلیس - فرانسه - ایتالیا - استرالیا ...

ویزای بازنشسته سرمایه گذار به استرالیا

نویسنده :. .
تاریخ:دوشنبه 6 شهریور 1391-08:27 ب.ظ

اداره مهاجرت استرالیا در برنامه اقامت موقت خود یک نوع ویزا برای کسانی که قصد دارند اوقات بازنشستگی خود را در استرالیا سپری کنند، در نظر گرفته است.

ویزای بازنشستگی به بازنشستگان اجازه می دهد تا قسمتی از سالهای بازنشستگی خود را در استرالیا بگذرانند.


شما ممکن است بتوانید برای ویزای بازنشسته سرمایه گذار، اقدام کنید اگر واجد شرایط زیر باشید:

· حداقل 55 سال سن داشته باشید.

· توسط یک ایالت یا منطقه در استرالیا حمایت شده باشید.

· در حال حاضر هیچ وابسته ای جز همسر نداشته باشید.

· اموال شخصی قانونی و قابل دسترس شما یا هردو (شما و همسرتان) که قابل انتقال به استرالیا باشد باید حداقل به ارزش :

500 هزار دلار استرالیا باشد اگر که شما قصد دارید در منطقه حامی که جزو مناطق  کم جمعیت یا خاص استرالیا می باشد زندگی کنید یا:

750 هزار دلار استرالیا باشد اگر که بخواهید در منطقه حامی به جز مناطق کم جمعیت یا خاص استرالیا زندگی کنید.

· حداقل درآمد (بعنوان مثال حقوق بازنشستگی) شما یا هردو (شما و همسرتان) که قابل دسترس باشد:

o سالیانه 50 هزار دلار استرالیا باشد اگر که شما قصد دارید در منطقه حامی که جزو مناطق  کم جمعیت یا خاص استرالیا می باشد زندگی کنید یا :

o سالیانه 65 هزار دلار استرالیا باشد اگر که شما قصد دارید در منطقه حامی به جز مناطق  کم جمعیت یا خاص استرالیا زندگی کنید.

· قادر به سرمایه گذاری مشخص:

500 هزار دلار استرالیا به نام خود یا هردو (شما و همسرتان) اگر که شما قصد دارید در منطقه حامی که جزو مناطق  کم جمعیت یا خاص استرالیا می باشد زندگی کنید یا :

750 دلار استرالیا به نام خود یا هردو (شما و همسرتان) اگر که شما قصد دارید در منطقه حامی به جز مناطق  کم جمعیت یا خاص استرالیا زندگی کنید.

· هنگام در خواست ویزا شما باید در 2 سال گذشته صاحب دارائیهای فوق بوده باشید مگر اینکه دارائی شما از طریق بازنشستگی یا ارث به شما رسیده باشد.

· شما باید دارای بیمه سلامت شخصی قابل قبول در استرالیا در طول مدت اقامتتان در استرالیا باشید.

· شما اجازه کار محدود به میزان حداکثر 20 ساعت در هفته در استرالیا خواهید داشت.

· شما مجاز به اقامت اولیه و تمدید شده به مدت 4 سال خواهید بود.

 

 

 

 




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.




Admin Logo
themebox Logo